Ian Raš našao se na udaru, pre svega, španskih medija, koji smatraju da je po zadatku izvukao ‘toplije’ kuglice i tako učestvovao u nameštanju današnjeg žreba za polufinale Lige šampiona.

Povezane vesti

Legendarni as Liverpula, ali i bivši igrač Juventusa, Ian Raš je odredio da će polufinalni parovi ‘elitnog’ ranga takmičenja biti Real i Atletiko Madrid, odnosno, Monako i Juventus.

Nekima je doneo sreću, nekima ne, a nezadovoljni Španci, koji su se verovatno nadali trećem finalu timova iz Madrida u poslednje četiri godine, ponovo imaju teorije zavere po kojima je današnji žreb – namešten!

Koliko god bili pristalice ovakvih priča ili ne, tvrde da je danas u Nionu nešto bilo ‘baš čudno’. Iaj Raš je, kao promoter finala u Kardifu, prvu kuglicu izvukao bez imalo mešanja, da bi sledeću dobrano promešao i ispipao, što bi teoretičari zavere rekli – najtopliju.

Jer često žrebanje Liga šampiona prati priča da su neke kuglice toplije od drugih, odnosno, da se pojedine drže čak u zamrzivačima, te se tako ne vidi razlika, ali itekako oseti pod rukom.

Evo kako je to protumačio španski ‘As’, uz snimak ‘spornog’ izvlačenja. Pogledajte ga OVDE.