Posle priče o nabavljanju ulaznica dvojici velikih navijača neroazura iz Srbije, još jedno sjajno delo nekadašnjeg kapitena Srbije.
Dejan Stanković je finansirao dolazak fudbalera Crvene zvezde iz generacije 2006. na turnir ‘Milano fudbal festival’. Teška finansijska situacija u taboru crveno-belih je predstavljala problem za odlazak u Italiju, a onda je ‘uskočio’ Stanković koji je platio troškove i zajedno sa svojom suprugom svakom igraču Zvezde poklonio po Interovu trenerku.

Povezane vesti

– Turnir je bio odlično organizovan, imali smo maksimalnu pomoć domaćina i odličnu komunikaciju sa svim relativnim osobama turnira. Fer-plej je bio na visokom nivou, a akcenat je stavljen na druženje same dece. Odigrali smo pet utakmica u tri dana i pobedili na četiri meča, a u polufinalu smo zaustavljeni. Posebne pohvale smo dobili od stručnog štaba Intera iz Milana i Akademije Internacionale, koji su vrlo pažljivo pratili sve naše utakmice, kazao je za klupski sajt Dejan Stanković, vođa puta i član Omladinske komisije.