Prvi čovek ljubljanske Olimpije prvi je predvideo fijasko Miroslava Radovića kada se iskusni vezista vratio u Partizan prošlog leta.

Povezane vesti

Kada se Miroslav Radović prethodnog leta vratio u Humsku, mnogi su se ponadali da će pružati partije makar približne onima iz dresa varšavske Legije, pa i Olimpije, odakle se vratio u Partizan.

Međutim, bilo je i onih koji su bili skeptični, ali i pojedinaca koji su mu odmah rekli da će doživeti pravi fijasko i da će napraviti veliku grešku tim izborim.

FOTO: STARSPORT

Onaj koji mu je to rekao bio je upravo prvi čovek Olimpije, Milan Mandarić, koji je vodio tim iz Ljubljane do titule šampiona Slovenije prošle sezone.

– Velike zasluge za titulu Olimpije prošle sezone ima upravo Radović, a kada je odlučio da se vrati u Partizan odmah sam mu rekao da će to biti greška. Kasnije me je pozvao i potvrdio da sam bio u pravu. U Beogradu je bilo ludo, nije mogao da se koncentriše na fudbal i želeo sam da ga vratim u Ljubljanu, ali je ponuda Legije bila primamljivija – izjavio je Mandarić.