Mada je ceo dan, i nešto više, prošao od 154. ‘večitog derbija’, strasti se još uvek ne smiruju.
Ono zbog čega su navijači Crvene zvezde ovoga puta zamerili sudiji Danilu Grujiću jeste što je blagonaklono reagovao prilikom prekršaja Leonarda.

Povezane vesti

Brazilac je prilikom presinga crno-belih u prvi mah se činilo telom udario Frimponga, ali kada se vidi približeni snimak uočava se da je Leonardo zakačio rukom po licu Zvezdinog defanzivca Abrahama Frimponga.

(Izvor: YouTube/claudiocaniggia1000)

Danilo Grujić je dosudio prekršaj za domaćina i pokazao popularnom Leu žuti karton, ili što bi navijači Crvene zvezde rekli ‘samo žuti karton’. Na snimku se može primetiti da je Leonardo zakačio šakom Frimponga po licu, ali pak arbitar nije procenio da je Brazilac namerno udario momka iz Akre.

Navijači poraženog tabora u 154. derbiju dva srpska najveća kluba smatraju da bi crveni karton ofanzivnog igača Partizana u mnogome promenio dalji ishod utakmice. U tim momentima je Zvezda bila konkretnija na terenu, ali je ipak nakon dobrog snalaženja Tavambe u kaznenom prostoru Filipa Manojlovića primila gol, a potom je i pomenuti Leonardo dokrajčio aktuelnog prvaka Superlige.

Vaše mišljenje o ovoj odluci Danilia Grujića?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...