Kompletna fudbalska javnost u našoj zemlji danas će stati i pažnju usmeriti na 154. prvenstveni okršaj Crvene zvezde i Partizana.

Povezane vesti

Kada se igra ‘večiti’ derbi atmosfera ključa danima unazad, a baš tako je i ovog puta, posebno jer bi današnji okršaj Crvene zvezde i Partizana možda već sada doneo odluku o šampionu.

Ovog puta najveća svetkovina našeg sporta igra se u neuobičajenom terminu, utorkom, zbog Uskrsa, od 17:30h, što je odredila TV ArenaSport, koja ima prava prenosa, a sve zbog Lige šampiona koju prenose od 20:45h. Prenos sa stadiona ‘Rajko Mitić’ će biti na prvom programu TV ArenaSport.

Posle toga mnogi će se okrenuti najboljem evropskom fudbalu i utakmicama revanša četvrtfinala Lige šampiona. Najveću pažnju privlači duel između Reala i Bajerna u Madridu, a interesantan bi mogao da bude i meč između Lestera i Atletiko Madrida u Engleskoj.

Za ljubitelje košarke tu je Evroliga, koja se nastavlja prvim utakmicama četvrtfinalnih serija. Na programima SportKluba moći ćete da gledate okršaje između CSKA i Baskonije (SK2) od 19 časova i Panatinaikosa i Fenerbahčea sat vremena kasnije na SK1.

Evo kompletnog današnjeg TV programa, kada se radi o sportu: