0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Kraj bajke, Lester završio evropsku odiseju (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.17 u 23:00

Fudbaleri Lestera nisu uspeli da stignu prednost Atletiko Madrida iz prve utakmice od 1:0, ali su učešće u Ligi šampiona završili više nego uspešno. Lester – Atletiko 1:1.

Fudbaleri Lestera su prošle godine izazvali pravi „bum“ osvajanjem Premijer lige, a ove sezone su u Ligi šampiona pokazali da nisu bez razloga stigli do titule u Engleskoj.

Stigli su najdalje od svih ekipa iz Engleske u najjačem evropskom takmičenju, ali protiv Dijega Simeonea i Atletiko Madrida nisu mogli.

Gajili su doduše nadu navijači da njihovi ljubimci mogu da naprave čudo i prestignu prednost Madriđana iz prvog meča od 1:0, ali je nade u preokret srušio Nigez golom u 26. minutu.

Uspeo je Vardi da izjednači u 61, ali nije moglo više, pa je Atletiko po šesti put prošao u polufinale, a Lester sa ponosom može da se osvrne na svoje učešće u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

(Youtube/FOOTBALL SPOTLIGHT)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Lester Siti – Atletiko Madrid 1:1 (0:1), prvi meč dobio Atletiko 1:0
(Vardi 61 – Nunjez 26)[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter