Sutra će se u revanšu četvrtfinala Lige šampiona u Monte Karlu sastati ekipe Monaka i Borusije iz Dortmunda a raspoloženje u dva tabora bitno se razlikuje.

Povezane vesti

Prvi meč u Nemačkoj, koji je protekao u senci bombaških napadda na domaću ekipu pripao je Francuzima rezultatom 3:2, što im širom otvara vrata ka polufinalu.

U kakvoj prednosti je njihov rival svestan je i izvršni direktor Borusije Hans-Joakim Vacke, koji smatra da je njegov tim pred gotovo nemogućom misijom, pogotovo kada se u obzir uzme zdravstveni bilten ekipe. Na meču u Francuskoj Tomas Tuhel zbog povreda će neće moći da računa na Maria Gecea, Andrea Širlea, Sebastiana Rodea kao ni Marka Baartru koji je izvukao najdeblji kraj u napadima prošle nedelje.

-Ekipa je bila izuzetna prethodne nedelje. Nismo sanjari. Znamo da su šanse male, ali postoje-, rekao je Vacke pred ovaj meč.

Sa druge strane trener „Kneževa“, Leandro Žardim uprkos odličnom rezultatu iz prvog meča poziva na operez pred revanš.

-Svaka utakmica će do kraja biti takva. Kada ne igraš u Ligi šampiona, imaš jednu utakmicu nedeljno i možda bi u tom meču pobedio sa 3:0. Ako prođemo dalje u Ligi šampiona čeka nas isti scenario. Moramo da pronađemo rešenje i da pobeđujemo.- rekao je strateg Monaka.

Francuska ekipa će takoće ući oslabljena u ovaj meč, pošto Žardim neće moći da računa na Fabijana, Sidibea i Mednija.