0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

EVO ZAŠTO MAŽIĆ NE SUDI DERBI: Od UEFA je dobio ‘vruć krompir’ i specijalan zadatak!

Objavljeno: 18.04.17 u 10:53

Mnogi su ga očekivali na centru stadiona ‘Rajko Mitić’, ali će Milorad Mažić tokom nedelje imati gotovo podjednako težak zadatak.

Milorad Mažić i njegov tim sa pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem su se mnogo puta dokazali u dosadašnjim izazovima koje je UEFA pred njih stavljala, a kroz dva dana će imati novi, možda nikad teži zadatak.

Naime, iako se očekivalo da Milorad Mažić sudi 154. ‘večiti’ derbi ili neki od duela revanša četvrtfinala Lige šampiona, Evropska kuća fudbala sačuvala ga je za meč Lige Evrope u Istanbulu gde će se sastati Bešiktaš i Olimpik iz Liona.

Ne treba podsećati da je pre pet dana u Francuskoj velika grupa turskih navijača domaćine i bukvalno ih uterala u teren, jer su bežali od baklji i mnogih predmeta koji su leteli sa jedne tribine na drugu.

Meč je počeo sa gotovo sad vremena zakašnjenja, a kada su Turci bili tako ‘ažurni’ na gostovanju, ko zna šta se tek može očekivati u grotlu istanbulskog stadiona, posebno kada se radi u verovatno najfrenetičnijim pristalicama Bešiktaša.

Zanimljivo je to da će iza gola biti takođe srpski arbitri, Nenad Đokić i Danilo Grujić, upravo današnji glavni sudija 154. ‘večitog’ derbija.

Posebno ako se uzme u obzir i aktuelna politička situacija u Turskoj, nema sumnje da Mažića, Đurđevića i Ristića čeka vraški težak posao u četvrtak od 21:05h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter