Sada i definitivno je stigla potvrda sa ‘ostrva’.

Posle 22 godine u dresu Čelsija, osvojene četiri titule u Premijer ligi, jedne Lige šampiona, Lige Evrope, pet pehara FA Kupa i tri Liga kupa Engleske, Džon Teri će predstojećeg leta napustiti ‘Stamford Bridž’.


To je potvrđena informcija sa zvaničnog sajta Čelsija, a Teri se oprostio i fotogalerijom na svom Instagram profilu.

– Posle 22 godine provedene u klubu, ima toliko ljudi kojima bi trebalo da se zahvalim na svemu što su učinili za mene u Čelsiju. Trenerima, saigračima, osoblju, navijačima, koji su bili uz mene sve ove godine. Sada želim da pomognem klubu da ostvari zacrtane ciljeve do kraja sezone, a nakon toga ću odlučiti šta će biti moj naredni korak u karijeri – rekao je Teri.

– Mogu da ponudim još mnogo toga na terenu, ali shvatam da je prostor za mene ovde u Čelsiju ograničen. Uvek ću biti ‘plavac’ i želim da svoju poslednju sezonu kao igrač Čelsija završim sa titulom. Uvek sam želeo da odem u pravo vreme, na pravi način, osećam da je to sad, i za mene i za klub – poruka je slavnog kapitena ‘plavaca’.

Kapiten Čelsija bio je od 2004. godine, kada se penzionisao Marsej Desai. Tri puta je bio najbolji defanzivac Evrope, a jednom i najbolji fudbaler Engleske, 2005. godine.

 

Објава коју дели John Terry (@johnterry.26) дана