3
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NEVIĐENI SKANDAL: Direktor Brodarca davio fudbalera Čukaričkog na utakmici?! (FOTO)

Objavljeno: 15.04.17 u 16:21

Neverovatne scene na terenima omladinske lige.
Danas su igrali Brodarac i Čukarički, ali je jedan incident bacio u senku celu fudbalsku predstavu budućih prvotimaca.

Jedan od aktuelnih, Čukaričkog, je imao udela u incidentu sa direktorom Brodarca, popularnim Litom ili Draganom Ilićem koji je napao mladog igrača ‘Brđana’ – Savu Radića.

Po izjavi koju je Radić dao za ‘Mocart Sport’, Dragan Ilić je prvo verbalno napao golmana Čukaričkog koji je prigovarao sudiji, a potom je nasrnuo na beka tima sa Banovog brda:

– Naš golman je sudiji rekao da u jednoj situaciji nije bio ofsajd, a onda je čovek, mislim da je to direktor Brodarca Lita (Dragan Ilić, prim.aut) skočio kraj aut linije i počeo da viče: ’Beži bre, šta ti znaš magare jedno’. Pošto igram desnog beka, bio sam tu blizu i samo sam mu rekao da mi ne vređa saigrače. Dobio sam žuti karton zbog toga“. Na poluvremenu me moj trener zove, prilazim, nisam ništa očekivao, da vidim samo u čemu je problem. A on mi se (Dragan Ilić) onda unosi u lice, hvata me za gušu, za vilicu, i kaže: ’Šta je bilo čupavi?’. Možda je hteo da reagujem i dobijem drugi žuti, odnosno crveni karton. Ostao sam hladnokrvan i tu se završilo. Početkom drugog poluvremena mi je pružio ruku dok sam izlazio na teren… Može otac da mi bude i stvarno nije bilo potrebe za ovako nečim. A moram i da kažem da su igrači Brodarca bili skroz kokretni sve vreme“, kazao je za ‘Mocart Sport’ Radić.

Inače, meč je završen rezultatom 1:1, Brodarac je u 93. minutu poveo, a nakon nekoliko desetina sekundi izgubio dva boda primljenim pogotkom.

FOTO: FK ČUKARIČKI
0
0

3 Komentara

  1. Gde ide ovaj fudbal , Brodarac namesta sudije u omladinskoj ligi Srbije , stvarno sramota … Sta radi veliki vodja , strasno !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter