0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Real Madrid

‘FUDBAL LIKS’ ŠOKIRAO OBJAVOM: Želeli ste razlog da mrzite Kristijana Ronalda? Izvolite… (FOTO)

Objavljeno: 14.04.17 u 19:35

Kristijano Ronaldo je tokom karijere delio ljubitelje fudbala na one koji ga vole i na one koji ga smatraju pozerom. No, ukoliko se ovo ispostavi kao istinito, Portugalčeva karijera bi mogla da bude završena mnogo pre vremena…

Kako mediji širom sveta prenose objavu „Football leaks„-a i nemačkog „Špigla“, Ronaldo je 12. juna 2009. godine bio u poseti Las Vegasu, gde je sa prijateljima slavio prelazak u Real iz Madrida.

Jedna od žurki je izmakla kontroli, pa je nedugo potom u policiju stigla prijava o navodnom silovanju jedne devojke od strane slavnog fudbalera. 

Početkom naredne godine Portugalac je isplatio sumu od 375,000 dolara kako bi obustavila optužbe.

Iako je sve to daleka prošlost, ipak teško je poverovati da će Ronaldo zadržati status kakav je imao do sad, pogotovo ako se u obzir uzme i to da je u oktobru 2005. godine, kao 20-godišnjak, već bio hapšen zbog silovanja, ali su te optužbe krajem novembra te godine odbačene zbog nedostatka dokaza.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter