0
Evropske lige

MURINJO PECKA BIVŠI KLUB: Nekim čudom Čelsi je na prvom mestu iako se brane sa 11 igrača!

Objavljeno: 14.04.17 u 18:21

Trener Mančester junajteda, Žoze Murinjo na sebi svojstven način napravio je zanimljivu uvertiru pred meč bivšim klubom

Portugalski stručnjak je majstor da svojim izjavama zakuva situaciju uoči važnih mečeva, kakav duel njegovog Junajteda sa Čelsijem svakako jeste. U vreme dok je predvodio „Plavce“, Murinjo je vodio bezbroj velikih dvoboja sa „crvenim đavolima“ a sada će sedeti na suprotnoj strani.

-Kada me pitate o ovom meču, pominjete mi neke emocije… Za mene je to samo obična utakmica, kao i svaka druga. Samo još jedan meč u nizu. Neće biti tu nikakvih emocija- počeo je svoje izlaganje Murinjo.

Uprkos tome što tim Antonija Kontea ove sezone sigurno gazi kroz Premijer ligu i nalazi se na pragu osvajanja nove titule šampiona, Portugalac ipak nije impresioniran onime što njegov bivši klub pokazuje kroz čitavu sezonu.

-Pre sverga, neki u ovaj meč ulaze sveži dok su drugi su jako umorni.- rekao je Murinjo aludirajući na Mančesterove igre u Evropi.- To je značajan faktor u fudbalu. Čelsi je nekim čudom, na vrhu tabele Premijer lige, a to nije samo zato što su sveži. Tu ima i individualnog i timskog kvaliteta. Ipak, nijedan tim se ne brani sa 11 igrača kao što to radi Čelsi. A on to čini sa svih 11 igrača na terenu. Oni sve baziraju na kontranapade. Imaju takav sklop, igrače koji se pojave niotkuda i rešavaju te situacije. Čelsi je vrlo jak tim.- rekao je Portugalac.

Takođe on je potvrdio da protiv Čelsija neće moći da računa na trojicu igrača a to su Kris Smolig, Fil Džouns i sasvim izvesno Huan Mata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter