0
Evropske lige

ARSEN VENGER: Možda i budemo četvrti…

Objavljeno: 14.04.17 u 16:40

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da se njegova ekipa suočava s velikim izazovom da sezonu završi među prve četiri ekipe Premijer lige.

Arsenal je u opasnosti da se prvi put za 21 godinu ne kvalifikuje za Ligu šampiona. Ekipa Arsena Vengera trenutno je šesta na tabeli s 54 boda, odnosno ima sedam bodova manje od Mančester sitija koji je četvrti.

Mančester junajted ima tri boda više na petom mestu.

Arsenalu i Junajtedu je do kraja sezone ostalo još osam utakmica, a Sitiju sedam.

– Možda stignemo tamo, možda ne… Ali, najvažnije je da verujemo da to možemo da uradimo i to je ono na šta treba da se fokusiramo – rekao je Venger odgovarajući na pitanje o plasmanu Arsenala među prve četiri ekipe.

Venger je priznao da raspoloženje u ekipi „nije bilo prijatno“ posle poraza od Kristal palasa u ponedeljak, trećeg poraza u poslednjih pet utakmica.

Fudbaler Arsenala Tio Volkot je posle te utakmice doveo u pitanje želju i borbenost ekipe istakavši da je Palas više želeo pobedu.

Za Vengera nedostatak želje je neprihvatljiv.

– To je ono što sam rekao odmah posle utakmice. Treba da se suočimo sa realnošću i da odreagujemo – rekao je Venger.

Arsenal u narednom kolu Premijer lige, u ponedeljak, gostuje Midlsbrou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter