0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE NA ŽREB: Svi bi u finale, ali su ‘karte’ samo dve…

Objavljeno: 11.04.17 u 13:29

Posle žreba za polufinale Kupa u kome će snage odmeriti Čukarički-Crvena zvezda i Vojvodina-Partizan, prisutnima su se obratili predstavnici klubova.

Prvi se prisutnima obratio predstavnik Crvene zvezde Goran Negić:

– Svi klubovi su ove sezone pokazali kvalitet kako u prvenstvu tako i u Kupu, biće veoma teško, ali se nadam da će Crvena zvezda izboriti finale.

Sledeći govornik bio je predstavnik Čukaričkog Nenad Mirosavljević:

– Naše ambicije su uvek najveće, baš kao i u prvenstvu. Posle dugo vremena su četriri najbolja tima u Srbiji u završnici Kupa. Zato bi nam svaki protivnik bio težak. Igraju se dve utakmice i mi ćemo protiv Crvene zvezde pokušati da izborimo prolaz.

Ljubiša Ranković je govorio ispred Partizana:

– Očekuju nas teške i neizvesne utakmice. Partizan uvek ide do kraja, branimo trofej. Sav respekt prema Vodjvodini, jedini tim koji ove sezone nismo pobedili. To je za nas motiv više.

Vojvodinu je predstavljao Ljuba Dedović:

– Nadamo se prolazu u finale. Motiv više za nas je domaći teren koji bi nas čekao u finalu. Biće neizvesne utakmice, verujem d aće biti teško, ali se nadamo finalu.

Sa lica mesta – Stefan Smuđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter