1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV OŠTRO ĐURĐEVIĆU I LEONARDU: Niko na silu nije bio prvi strelac i nikoga nisu gurali prijatelji, menadžeri… (FOTO)

Objavljeno: 11.04.17 u 18:35

Utisak je da se ni sportskom direktoru kluba iz Humske ne dopada ono što rade najbolji igrači kluba.
Svako ko posmatra mečeve Partizana može da zaključi da Uroš Đurđević i Leonardo između sebe imaju pravo malo takmičenje što se golova tiče.

Kako se sezona bliži kraju, svi igrači moraju da budu maksimalno koncentrisani i da igraju za pobedu i bodove koji mogu da donesu titulu Partizanu. Očigledno je da tim trpi zbog ovog malog takmičenja Srbina i Brazilca, što je komentarisao i Iliev koji je nekada bio u njihovoj situaciji.

– Oni to treba da reše u svojoj glavi sami, jer treba da igraju fudbal i posle Partizana. Neka budu veći od sujete i proseka. Niko na silu nije bio prvi strelac lige, u mom slučaju se namestilo da je Kleo otišao na polusezoni, a da je ostao imao bi više golova od mene. Ne može niko da te gura, ni roditelji ni menadžeri, kazao je član uprave Partizana za domaće medije.

Sportski direktor kluba je govorio i danima koji predstoje Partizanu u borbi za prvo mesto u domaćem prvenstvu:

– Očekujem reakciju ekipe, sada kad smo blizu uspeha, deo serije koja može da traje do kraja. Ovo je ispit karaktera i za starije: Saleta, Vuleta, Ostoju, da kažu: ‘Ljudi, hajde da budemo tim’. Podvlačim, ako toga ima, dodao je Ivica Iliev.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Poslednji par meceva to je biloocigledno. Posebno u tomeprednjaci Djuka,on siluje loptu , hoce nazor gol, a ima izuzetnu sansu, namestnu , da asistira Leu….! Ali, neeee, Djuka nerezonski sutira…! Zasto Djuka, majstore, Partizan je iznad svega i iznad svih.
    Leo to ne radi,valjda shvata kao stranac da ne sme da svoj sebicluk stavlja ispred kluba.
    Djuku treba otvoreno i direktno „izribati“, ne okolisiti, pozvati ga u kancelariju i to mu otvoreno reci!
    Inace, mogu da kazem da je Partizan malo i pao u formi, osim pomenute sebicnosti u napadu prisutna je i odredjena poroznost u odbrani, sto nije bilo ranije. Nikolic mora sve to da zategne pod konac jer sledi rasplet i ne bi valjalo da se bas sda napravi promasaj. Napred Crnobeli!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter