0
Domaći fudbal

HOTSPORT INTERVJU – STOJADINOVIĆ: Derbi je ‘poslastica’ za skaute, ovi igrači će u utorak biti u fokusu!

Objavljeno: 11.04.17 u 10:50

Veliki broj menadžera evropskih klubova dolazi da gleda naše igrače, ali nemojte da se zavaravate cene su mnogo manje nego u slučaju Marka Grujića.

Polako se finišira sezona u Srbiji, a pred novi derbi već se javljaju klubovi koji žele još jednom da izvagaju mogućnosti pojedinaca Crvene zvezde i Partizana. Goste iz Španije, Nemačke, Turske i Engleske imaće i poznati srpski menadžer Zoran Stojadinović.

– Domaći igrači imaju potencijal za Evropu i oni vole da angažuju naše talente, a često su problem preveliki zahtevi klubova. Tržište diktira cenu i jedan podatak je sasvim dovoljan, da je Katai kao najbolji igrač lige otišao u Alaves za dva miliona evra. I to smo završili minut pre kraja prelaznog roka – istakao je Zoran Stojadinović za HotSport.

Ponuda često nije adekvatna za velike klubove?

– Raspituju se za mlade i dobar posao je napravio Partizan za Nikola Milenkovića, ali ostale cene su daleko od posla Zvezde i Liverpula za Marka Grujića. Sve smo odradili za „pet minuta“ sa strane klubova uz sjajne uslove.

Na koga su fokusirani u predstojećem derbiju?

– Raspituju se za Petkovića, Plavšica, Donalda, Evertona, Đurđevića, Leonarda… Neki samo prate spektakl, a svakako da je konkurencija žestoka i videćemo za koga će se na kraju odlučiti. Dešava se da dođu da gledaju jednog i posle kupe drugog igrača – zaključio je Stojadinović.

Zoran Stojadinović je u saradnji HotSporta i kladionice MaxBet odigrao humanitarni tiket. Kladionica MaxBet daruje deset hiljada dinara, a naš gost je odigrao sledeće mečeve, a u slučaju da tiket prođe novac će biti uplaćen dečjoj klinici u Tiršovoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter