0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HENDIKEP: Posle Milića Zvezda ostala bez još jednog igrača za duel protiv Borca

Objavljeno: 11.04.17 u 09:29

Crvena zvezda neće moći da računa na četiri prvotimca u duelu sa Borcem iz Čačka u četvrtak kada se igra poslednje kolo ligaškog dela prvenstva.

Prinuđen je trener Crvene zvezde Miodrag Božović da u četvrtak promeša karte u susretu sa Borcem iz Čačka na stadionu „Rajko Mitic“. Pored povreda koje muče Anđelkovića, Milića i Ruiza, koji je odradio pola sata za drugi tim protiv Čukaričkog. postoji još jedan personalni problem. Kako saznaje HotSport četvrti žuti karton zaradio je Ambraham Frimpong na Banjici, pa sledi automatski meč pauze.

Defanzivac iz Gane tako ima odmor pred derbi sa Partizanom koji je na programu u ponedeljak od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Gledajući da je Crvena zvezda u deficitu sa štoperima protiv Borca bi u poslednjoj liniji mogli da zaigraju Luković i Le Talek, a na sredini od prvog minuta šansu da dobiju Milijaš ili Poletanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter