0
Fudbal

NESVAKIDAŠNJA ODLUKA: Vlasnik Selte želi da preseli klub u drugi grad!

Objavljeno: 09.04.17 u 16:40

Navikli smo da u Americi košarkaški ili NFL klubovi menjaju lokacije ali ovako nešto je svakako retkost u evropskom fudbalu.

Naime vlasnik Selte,Karlos Murino, rešen je da preseli ovaj tim iz grada Viga, zbog lošeg odnosa sa čelnicima ovog grada, tačnije gradonačelnikom Abelom Kabaljerom.

Prvi čovek kluba iz Galicije smatra da ovaj grad nema adekvatan odnos prema njegovom klubu, pre svega po pitanju ulaganja u stadion gde nije dobio nikakve olakšice.

Stoga je Murano definitivno prelomio da svoj tim preseli u neki drugi grad, koji će znati više da ceni svoj klub, a u opticaju je gradić Mos u blizini portugalske granice a 140km udaljen od Viga, koji je Selti već ponudio prostor za izgradnju novog stadiona i trening centra.

Ipak ne verujemo da će sve ovo ići tako glatko, pre svega zbog mnogobrojnih navijača koji će se teško tek tako pomiriti sa time da ih neko odvoji od kluba. Videćemo šta će se do kraja oko ovoga izdešavati ali vlasnik Selte za sada deluje vrlo odlučno u svojoj nameri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter