0
Evropske lige

ŠPANSKA PRIMERA: Grizman šokirao ‘Bernabeu’ u finišu za remi u madridskom derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.17 u 18:22

Madridski derbi doneo je dosta uzbuđenja a na kraju je završen podelom bodova, rezultatom 1:1.

Real je tokom najvećeg dela utakmice bio bolji rival, stvorio više šansi, imao prednost sve do samog finiša utakmice ali to nije bilo dovoljno za pobedu jer im se na putu ka njoj isprečio Antoan Grizman.

Francuz je u 85. minutu nakon asistencije koju je uputio Korea iskoristio lošu reakciju odbrane Reala i šokirao  navijače „kraljevskog kluba“ koji su već u svojim glavama upisali pobedu.

Prethodno je kao što rekosmo domaćin bio taj koji je diktirao tempo utakmice, stvorio više prilika pred golom „jorgandžija“ a do prednosti su došli u 52. minutu pogotkom Pepea, nakon odličnog centaršuta Tonije Krosa iz slobodnog udarca.


All Goals & highlights HD – Real Madrid 1-1… by Livee1Goals

I pre i posle pogotka Real je imao nekoliko odličnih šansi, od kojih je svakako najveća Ronaldova iz 30. minuta kada požrtvovana intervencija Stefana Savića na gol liniji sprečila čist pogodak Portugalca.

Kako se utakmica bližila kraju Real je polako gubio kontrolu nad igrom, što je Atletiko iskoristio i na kraju uspeo da dođe do gola koji će više odmoći ekipi Zinedina Zidana nego što će njima značiti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter