0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŽDOVAC PRED JAVOR: Težak meč

Objavljeno: 07.04.17 u 13:51

Voždovac gostuje u narednom kolu ekipi Javora, pred Zmajevima je put u Ivanjicu, te na današnjoj konferenciji za medije, svoja očekivanja su izneli Aleksandar Linta, trener Voždovca i Marko Putinčanin fudbaler.

– Nećemo se opterećivati važnosti meča, iako je to duel dva direktna konkurenta za plasman u plej of, trudićemo se da igramo našu prepoznatljivu igru i nadamo se fer i sportskoj utakmici i neka bolja ekipa pobedi i mislim da ćemo na kraju ipak to biti mi,  izjavio je Aleksandar Linta trener Voždovca.

– Teška utakmica u Ivanjici nas očekuje iz razloga što se obe ekipe bore za ulazak u plej of, a bodovna razlika izmeđi nas i Javora je jako mala. Očekujemo neizvesnu utakmicu, ali ako ponovimo igre iz prethodnih mečeva, možemo da se nadamo dobrom rezultatu, a to je isključivo pobeda koja nam garantuje ostvarenje cilja, odnosno plasmana u plej of. nadovezao se Marko Putinčanin.

Utakmica je zakazana za nedelju, 9. april u 17. časova u Ivanjici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter