0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠARAC: Spremni i motivisani smo

Objavljeno: 07.04.17 u 15:46

Pomoćni trener fudbalskog kluba Čukarički Dragan Šarac rekao je danas da njegova ekipa spremno i motivisano dočekuje utakmicu protiv Mladosti iz Lučana, kako bi osvojila tri boda i zadržala šanse za plasman u plej-of Super lige Srbije.

– Mladost iz Lučana je kvalitetan tim i doći će da osvoji što više bodova. Naš cilj je da se izborimo ako bude bilo šanse za plej-of, a još šest bodova je u opticaju. Naravno, pokušaćemo da osvojimo maksimalni broj bodova i izaći ćemo hrabro, rekao je Šarac na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 17 časova igraju na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana, utakmicu 29. kola Super lige Srbije.

Upitan o dobroj efikasnosti Čukaričkog u prvenstvenim utakmicama, Šarac je rekao da sa svakim golom ekipa dobija na samopouzdanju, ali i da je svesna šta je očekuje u narednoj utakmici i da će pružiti maksimum.

Fudbaler Čukaričkog Marko Docić rekao je da je Mladost iskusna ekipa s dobrim pojedincima, posebno u napadu.

– Imaju mnogo utakmica u Super ligi i sigurno da će doći da se nadigravaju i osvoje još neki bod. Mi smo se spremali kao i za svaku utakmicu. Igraćemo napadački, naveo je on.

Na pitanje novinara da li je prednost za protivnika što igra rasterećeno, jer je Mladost obezbedila mesto u plej-ofu, Docić je rekao da to neće biti presudno.

On je dodao i da ekipi ne smeta zgusnut raspored utakmica i naveo da je atmosfera u timu dobra i da je vraćeno poljuljano samopuzdanje posle lošijeg jesenjeg dela prvenstva.

Ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu u nedelju je slobodan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter