0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KANGA: Zadovoljan sam zbog dobre forme

Objavljeno: 30.03.17 u 18:15

Zvezdin vezista Gelor Kanga ovo proleće počeo je u velikom stilu. Gabonac je u šest kola postigao tri gola, zabeležio četiri asistencije i time postao jedan od ključnih igrača na sredini terena.

— Jako sam zavodovoljan kako je ova polusezona počela, ekipa pobeđuje i drago mi je što uspevam da dam svoj doprinos na svakoj utakmici. Trener Miodrag Božović od prvog dana ima puno poverenje u mene, veoma sam mu zahvalan što mi je dao šansu da se dokažem. Nadam se da ću nastaviti da se odužujem dobrim igrama. Zaista je poseban osećaj proslaviti gol uz ovakve navijače, u ovoj polusezoni tri puta sam to iskusio i zaista je taj osećaj nešto što poželiš da se zauvek traje — rekao je Kanga.

Zvezdinom vezisti asistencije znače podjednako kao i golovi.

— Za samopouzdanje mi podjednako znači i kada učestvujem u akciji čiji je ishod pogodak. Sa Boaćijem se odlično razumem na terenu, zato moje lopte najčešće pronalaze njega, a kada ih on primi uopšte ne sumnjam da će završiti u protivničkoj mreži. Raduje me što igramo atraktivan fudbal i postižemo dosta golova, to pozitivno utiče na astmosferu. Kada imaš dobre rezultate iza sebe sve ide mnogo lakše.

Crveno-beli u narednom kolu na svom terenu dočekuju ekipu subotičkog Spartaka.

— Spartak je na sredini tabele, vrlo im je važno da ostvare dobar rezultat kako bi obezbidili plasman u plej-of tako da očekujem da će izaći silno motivisani i spremni na napadački fudbal. Mi ćemo u ovu utakmicu ući kao i u svaku drugu, maksimalno fokusirano. Naporno treniramo kako bismo ostvarili novu pobedu, u dobroj smo formi i ne vidim razlog da ne donesemo nova tri boda — poručio je Kanga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter