1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF U ‘PROBLEMU’: Dva igrača van storja pred Spartak, pozate i zamene

Objavljeno: 30.03.17 u 11:52

Crvena zvezda će u subotu od 16 časova u 28. kolu Superlige Srbije dočekati Spartak iz Subotice oslabljena za neigranje dva voma važna igrača.

Gotovo je sigurno dva dana pre meča između Crvene zvezde i Spartaka iz Subotice na stadionu ‘Rajko Mitić’ da lider šampionata ne može da nastupi u najjačem sastavu. Razlog su povrede dva igrača koje još nisu u potpunosti sanirane i ulogu navijača imaće Džon Ruiz i Dušan Anđelković. Kostarikanac već dve nedelje leči zglob, dok najiskusnijeg prvotimca muči mišić.

Trener Miodrag Božović polako vaga i izgleda da je izabrao naslednike, tako će uloga levog beka pripasti Mihailu Ristiću, pre no Stefanu Miloševiću, a napred po formi prednost ima Nemanja Milić u odnosu na Slavoljuba Srnića. Do subote i konačne odluke ima još doviljno vremena.

0
0

1 Komentara

  1. Anđelković igra u dobroj formi i za Zvezdu je šteta što on ne igra a što se tiče Ruiza to je dobra stvar za Zvezdu jer kada on igra to je igrač manje na terenu. Ruiz je u Zvezdi već 9 meseci i nije ama baš ničim dokazao da zaslužuje dres Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter