0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT INTERVJU – VUKAŠIN JOVANOVIĆ: Uživam u Bordou, možda ostanem i posle leta (FOTO)

Objavljeno: 28.03.17 u 13:15

Na kraju sezone slede razgovori sa Zenitom, dolazak u novi klub je pogodak u centar – kaže mladi reprezentativac Srbije.

Francuzi su bili uporni i iz trećeg pokušaja su uspeli da angažuju Vukašina Jovanovića (21), koji u Bordou pokazuje kvalitete, zbog kojih je postao član Zenita. U Rusiji mu nisu pruzili priliku za debi, ali srpski defanzivac se ekspresno uklopio u novi tim.

– Od samog dolaska poslednjeg dana januara osetio sam iskrenu želju ljudi iz Bordoa da naša saradnja bude dobra. I kada se osetiš sigurnim onda je samo na tebi, a meni ide dobro i svi smo srećni učinkom – kaže za HotSport Jovanović.

  Debi je okovečen pobedom nad Kaenom u gostima.

– Ubedljivo smo trijumfovali, a ja se našao u timu kola. Početak super za spokoj i nastavili smo da igramo dobro. Nalazimo se na mestu koje vodi u Evropu.

FOTO: HOTSPORT

  Postoji opcija da saradnja bude nastavljena.

– Znam da je plan Bordoa da razgovaraju sa Zenitom i pokušaju da se dogovore. Meni je ovde super i dosta mi je pomogao Milan Gajić. Ako ostanem, slede novi izazovi i sada samo želim da finiš sezone bude ‘pod konac’.

  U junu sledi i završnica EP u Poljskoj.

– U prvoj proveri smo pobedili Švedsku, a došao je trener Lalatović, koji me je lansirao na scenu u Zvezdi. Verujemo da možemo da prođemo grupu, ali idemo korak po korak – zaključio je Jovanović, koji je sa omladinskom selekcijom postao prvak sveta na Novom Zelandu.

HUMANOST NA DELU

Vukašin Jovanović je na kraju intervjua napravio humanitarni tiket u saradnji sa našim sponzorom kladioncom MaxBet. Ako tiket prođe, fudbaler i kladionica MaxBet će dobitak darovati za akciju Dečijoj klinici u Tiršovoj. Evo tiketa koji je u MaxBet kladionici odigrao Vukašin Jovanović:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter