0
Fudbal

FOTO: FSS

ŽELJNO ISČEKUJE DEBI: Novopečeni reprezentativac Srbije nestrpljiv da ispuni dečački san!

Objavljeno: 27.03.17 u 19:02

Napadač solunskog PAOK-a, Aleksandar Prijović, nada se da će već protiv Velsa upisati i prvi nastup za seniorsku reprezentaciju Srbije.

Uoči duela Srbije i Gruzije, međunarodna fudbalska asocijacija (FIFA) dala je odobrenje da Prijović obuče dres Srbije, a verovatno bi se visoki napadač našao među putnicima za Tbilisi da prethodno nije doživeo prelom ključne kosti koja ga je odvojila od terena.

Napadača solunskih crno-belih povreda je zadesila baš u trenucima kada je ušao u odličnu formu ali on ne sumnja da će se ubrzo vratiti na teren i nastaviti gde je stao.

-Povreda jeste teška, ali vratiću se brže nego što mnogi misle. Ostao sam psihički jak, sve je to sastavni deo fudbala,- rekao je Prijović za grčki „Sport 24“.

On ističe da nestrpljivo isčekuje debi za seniorsku reprezentaciju Srbije, što bi za njega predstavljalo ispunjenje dečačkih snova.

-Jedva čekam da se vratim na teren i ostvarim dečački san. Sada nema smisla da pričam o tome dok sam povređen. Verujem da ću se vratiti u formu i dobiti priliku da debitujem za Srbiju- rekao je Prijović koji je pre nastupa za mladu reprezentaciju Švajcarske prošao mlađe selekcije reprezentacije naše zemlje.

Prvu narednu priliku za debi novopečeni reprezentativac Srbije imaće 11. juna, kada naša selekcija u Beogradu dočekuje reprezentaciju Velsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter