0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ALBANCI SE NE SMIRUJU: Posle prekida u Italiji, spremaju se neredi i protiv Bosne? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.17 u 19:29

Grupa navijača selekcije Albanije pod nazivom ‘Ilirska elita’ najavila je nove izgrede, ovog puta u Elbasanu u prijateljskom meču sa ‘Zmajevima’.

Svi još vrlo dobro pamtimo, svi osim čelnika UEFA očigledno, kako su albanski ‘navijači’ provokacijom nad stadionom Partizana izvukli tri boda i uspeli za onim što su želeli.

Pre par dana u Italiji, tačnije, Palermu ponovo su bili ‘nestašni’, pa su ubacili ‘samo’ nekoliko baklji i napravili ‘samo’ prekid od tričavih 15-ak minuta.

(Izvor: youtube / TifoHDTV)

Sada se izgleda albanski ekstremni navijači i grupa pod imenom ‘Ilirska elita’, sprema da svoju ‘ultras’ stranu dokaže u meču protiv Bosne i Hercegovine u Elbasanu. Taj meč igra se sutra uveče od 18 časova.

– U jeku smo organizacije utakmice Albanija – Bosna. Iako se radi o prijateljskoj utakmici želimo da pokažemo da ‘Ilirska elita’ nije obična navijačka grupa, ali ni slučajno izabrani ultrasi. Poželećemo dobrodošlicu svima koji se osećaju kao ultrasi i znaju pravo značenje te reči – stoji u saopštenju te grupe na Fejsbuku.

A kazne za njih i dalje nema…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter