0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUSI JAVLJAJU: ‘Grobari’ izboli tri navijača Spartaka iz Moskve, jedan u kritičnom stanju (FOTO)

Objavljeno: 26.03.17 u 10:13

Spektakl na stadionu ‘Rajko Mitić’ završen je tužnim i nesportskim vestima, onima koje često čujemo kod nas, ali i u Rusiji gde situacija nije nimalo bolja kada je reč o huliganizmu.

Naime, kako izveštava novinska agencija Tas tri navijača Spartaka iz Moskve sinoć su izbodena nožem u ulici ‘Kralja Milana’ neposredno po završetku prijateljske utakmice sa Crvenom zvezdom. Kako Rusi javljaju navijače moskovskog kluba napali su navijači Partizana. Tri momka su povređena od kojih je jedan u kritičnom stanju, drugi je u Urgentnom centru, dok je trećem pomoć ukazana na licu mesta.

Reč je o momcima rođenim u razdoblju od 1988. godine do 1991. godine. Prema rečima svedoka grupu ruskih i srpskih navijača je napadnuta nedugo posle utakmice na stadionu ‘Rajko Mitić’. Da su dva navijača Spartaka hospitalizovana potvrđeno je dopisniku Tasa u Urgentnom centru u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter