0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

MIJATOVIĆ ISKREN: Legendarni napadač otkrio čiji bi dres izabrao između srpskog i crnogorskog!

Objavljeno: 25.03.17 u 22:07

Nekadašnji napadač reprezentacije Jugoslavije navodi da ne bi imao dilemu da se došlo do raspada državne zajednice Srbije i Crne Gore u vreme kada je on bio aktivan igrač.

Predrag Mijatović priznaje da bi da je bio prinuđen da bira, kao što je to slučaj sa mnogim današnjim igračima. bez razmišljanja izabrao reprezentaciju Crne Gore.

– Crnogorac sam iz sveg srca. Kada sam igrao fudbal, Crna Gora nije bila nezavisna, pa zato i nisam mogao da nastupim u njenom dresu. Da sam rođen kasnije, sigurno bih igrao za Crnu Goru- nedvosmisleno je poručio Mijatović.

Nekadašnji napadač Partizana i Reala smatra da reprezentacija Crne Gore ima kvalitet da barem dođe do baraža.

– Poljaci su favoriti i to ne samo pod Goricom, već u celoj grupi. Međutim, fudbal je takav da se često dešavaju iznenađenja i verujem da Crna Gora može da ga priredi. Nikada “sokolovi” nisu igrali na velikom takmičenju i to je ono što nedostaje u odlučujućim momentima. Crna Gora ima odličnog selektora, sa Tumbakovićem sam sarađivao u Partizanu. Taj čovek ume da igra na rezultat i mislim da je realno da odvede Crnu Goru u baraž, iako su na papiru Rumuni i Danci jači- rekao je  Mijatović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter