3
Fudbal

12.11.16 World Cup Qualifier - European Group D - Wales v Serbia - Manager of Serbia Slavolijub Muslin

POZNAT SASTAV ZA GRUZIJU: Muslin napravio neočekivanu izmenu koja će mnoge iznenaditi!

Objavljeno: 24.03.17 u 10:50

Sistem ostaje isti samo uz jednu promenu u timu, usled odsustva Nastasića.

Imao je Slavoljub Muslin od starta kvalifikacija za SP u Rusiju personalnih problema, ali je kormilar „orlova“ na kraju odlučio da ne menja sistem igre sa tri Štopera.

Prema saznanjima HotSporta, selektor je ulogu u centralnom delu odrbrne namenio Aleksandru Kolarovu, kojin a ovoj poziciji igra čitavu sezonu u Mnčester Sitiju. On će tako na ovoj poziciji zameniti do sada standardnog Matiju Nastasića, koji na ovom meču odrađuje suspenziju.

Pored Stojkovića na golu u poslednjoj liniji trebalo bi da budu: Ivanović, Maksimović i Kolarov, po desnoj strani Rukavina,  a na levoj Obradović. Dva defanzivna vezna su Matić i Milivojević i napred Tadić, Kostić i najistureniji Mitrović.

Evidentno je da Muslin želi na ovaj nacin da spreči domaćina da bude ultra ofanzivan, a svi se nadamo da će uspeti da nadmudri kolegu Vajsa, sa kojim je „ratovao“ i u Rusiji.

0
0

3 Komentara

  1. Ултра офанзиван?! Немају победу, бре, неандерталцу један, а ти се браниш уместо да ставиш 3-5-2 да их самељемо!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter