0
Fudbal

NIJE MOGLO BOLJE: Geret Bejl ne dolazi u Beograd! (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.17 u 23:14

Današnji dan može se oceniti izuzetno uspešnim za fudbalsku reprezentaciju Srbije. Iz više aspekata.

Posle pobede Srbije nad Gruzijom u Tbilisiju, nastavile su da se ređaju dobre vesti za ‘orlove’ kada se radi o rivalima u grupi D. Dva prva pratioca, Irska i Vels, remizirali su bez golova, čime je Srbija trenutno na deobi prvog mesta sa Ircima, dok je Austrija tek u poslednjem kvartalu meča slomila otpor Moldavije i slavila sa 2:0.

Već smo pisali o rasporedu koji je pred izabranicima Slavoljuba Muslina, a upravo prvi sledeći i najveći rival 11. juna, selekcija Velsa, biće žestoko oslabljena protiv Srbije u meču koji će se igrati u Beogradu.

Naime, najbolji igrač Velšana, Geret Bejl, večeras je zaradio suspenziju zbog žutih kartona i moraće da je odradi baš protiv Srbije, što bi mogao da bude ključni momenat u tom duelu. Srbija bi pobedom nad Velsom i pozitivnim rezultatom u meču između Irske i Austrije, već u junu došla na korak od Mondijala.

Takođe, Vels će u Beograd doći i bez Nila Tejlora, beka koji je večeras pocrveneo u Irskoj, a nadamo se da će do tada svi igrači srpskog tima biti na raspolaganju selektoru Muslinu.

(Izvor: youtube / HP HIGHLIGHTS)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter