0
Fudbal

FOTO: FSS

NAREDNA DVA MEČA VODE U RUSIJU: Šta sve čeka ‘orlove’ do kraja kvalifikacija? (FOTO)

Objavljeno: 24.03.17 u 21:18

Posle pobede nad Gruzijom u Tbilisiju, Srbija je napravila veliki korak ka Mondijalu u Rusiji 2018. godine, a naredna dva meča mogla bi mnogo toga da odluče.

Izabranici Slavoljuba Muslina mogli su mnogo toga da izgube večeras u Tbilisiju, ali su ipak mnogo toga dobili pobedom od 3:1. Večerašnji rezultati tek bi mogli da idu na ruku ‘orlova’, ali i ovako srpski fudbaleri sve drže u svojim rukama.

Naime, u naredna dva meča Srbija igra na domaćem terenu i sa eventualne dve pobede došli bi na korak od direktnog plasmana u Rusiju. Jer, u Beograd će doći Vels 11. juna, a onda posle nove mini-pauze i Moldavija 2. septembra.

FOTO: FSS

Do tada će međusobne duele imati Irska i Austrija, kao i Austrija sa Velsom, te bi naši rivali dosta bodova mogli da izgube do završnice kvalifikacija u grupi D.

Srbija će posle ta dva meča na domaćem terenu, imati dva izuzetno teška gostovanja, Irskoj 5. septembra i Austriji u Beču 6. oktobra, da bi na kraju ostao meč sa Gruzijom na našem terenu.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evo rasporeda do kraja kvalifikacija:

11. jun: Srbija – Vels
2. septembar: Srbija – Moldavija
5. septembar: Irska – Srbija
6. oktobar: Austrija – Srbija
9. oktobar: Srbija – Gruzija

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter