0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIJA STOLICA: Zavisimo samo od sebe

Objavljeno: 24.03.17 u 17:43

Fudbaleri Voždovca se polako vraćaju u ritam, nakon što su ubedljivo poraženi od Partizana u poslednjem meču Superlige Srbije pred reprezentativnu pauzu.

Trener „Zmajeva“ rekao je da nije zadovoljan time kako je njegov tim odigrao:

– Jasno je da je iza nas utakmica koju nismo rezultataski dobro prošli, jer nakon igara koje smo pružali i rezultata koje smo postizali, očekivanja su bila veća. Nismo odigrali na nivou na kom možemo da igramo, rekao je Ilija Stolica za zvanični sajt kluba.

Ipak, veruje da je u pitanju samo slab dan:

– Stigli smo do lekcija koje moramo da naučimo i da primenimo što pre, što je još bitnije. Slažem se da svako ima pravo na slab dan. Gledajući kakav je pristup na treninzima i kakva atmosfera vlada u ekipi, jasno je da je to bio samo slab dan.

Pravi izazovi tek slede:

– Posle utakmice, igrači su imali dovoljno vremena da odmore, da provedu slobodne dane sa porodicama i da se vrate treninzima. Počeli smo sa pripremama za nastavak prvenstvene trke, podigli smo nivo kvaliteta treninga, jer nas očekuje jak intenzitet i kada je rezultatska borba u pitanju i kada se radi o intenzitetu utakmica, jer nam se približava i kup takmičenje i novi klasik sa Partizanom. Samim tim i sa većom koncentracijom ulazimo u nastavak završnice šampionata i što je još bitnije, za ulazak u plej of, zavisimo isključivo samo od svojih rezultata.

A stvar za ponos tima sa „krova“ su i reprezentativci:

– Moram istaći i reprezentativce, Filipović je sa mladom reprezentacijom, Blagojević bije bitku za odlazak na evropski šampionat sa omladinskom reprezentacijom, a Stuparević je sa kadetskom selekcijom Srbije obezbedio plasman na zavšrnicu takmičenja na starom kontinentu. Fenomenalan uspeh je ostvaren i mi kao klub smo ponosni na igrače koji igraju za reprezentaciju, zaključio je strateg Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter