0
Fudbal

FOTO: FSS

HEROJI POBEDE: Nije bilo lepo, bezveze smo primili gol (FOTO)

Objavljeno: 24.03.17 u 21:45

Kao ni selektoru, ni igračima se nije preterano dopala današnja igra.
Srbija je savladala Gruziju u Tbilisiju i barem na kratko zauzela prvo mesto u kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo.

Kačarava je nakon greške srpskih defanzivaca nasekirao navijače u Srbiji, ali je nakon toga naš nacionalni tim pogodio triput i doneo nova tri boda u pohodu na Rusiju.

Strelci su bili Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović, a rivala je na debiju dotukao Mijat Gaćinović.

FOTO: FSS

– Jako važna tri boda za nas. Loše smo otvorili meč, to nam se dešava ko zna koji put. Sreća pa smo dali gol, onda smo znali ako zaigramo kako znamo da ćemo uspeti da okrenemo. Znali smo ako počnemo da čuvamo loptu da će biti neka druga priča. Nismo ih potcenili, nego smo bez veze primili gol. Posle toga su nas stisli, nismo znali na pravi način da odgovorimo na njihov pritisak.Selektor nije bio zadovoljan posle njihovog prvog gola, rekao nam je da se trgnem, kazao je Dušan Tadić.

Sem gola, nekadašnji fudbaler Vojvodine je nastavio i seriju asistencija u ovom kvalifikacionom ciklusu, Gaćinović je pogodio na njegov pas.

– Jako teška utakmica, protiv neatraktivnog rivala. Nije toliko bilo lepo. Gruzini su nas malo iznenadili kada je stil u pitanju. Igrali su na duge lopte, nismo mogli da odigramo presing. Dali smo na vreme golove. Kako prvi tako i drugi i treći. Ima još da se igra, nadovezao se napadač Njukasla, Aleksandar Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter