0
Evropske lige

OLIMPIJAKOS DOBIO NOVOG TRENERA: Lemonis novi trener kluba iz Pireja

Objavljeno: 23.03.17 u 20:23

Nakon što je ceh lošim rezultatima platio Paulo Bento, atinski crveno-beli su se odlučili da u klub vrate proverenog stučnjaka.

Eliminacija iz Lige Evrope od Bešiktaša i poraz u Solunu od PAOK-a u okviru grčkog šampionata potpisali su otkaz iskusnom portugalskom stručnjaku, a na njegovo mesto došao je biši trener i igrač pirejskog kluba, Takis Lemonis.

Dakle reč je o dobro poznatom licu, čoveku koji je tokom svoje igračke karijere nastupao čak devet godina u dresu Olimpijakosa a u dva navrata ga je i predvodio kao trener. Od njega se očekuje da do kraja sezone stabilizuje klub i dovede ga do nove titule prvaka Grčke.

– Izuzetno sam srećan što sam se vratio u Olimpijakos. Vratio sam se isusniji i potpuno sam spreman da se upustim u borbu za novu titulu prvaka Grčke. Poznato je da sam vojnik Olimpijakosa, sada želim samo naporan rad, ne reči. Govorićemo na terenu – izjavio je Lemonis na promociji.

Olimpijakos se i pored loših rezultat u poslednje vreme i dalje nalazi na prvom mestu grčke lige, sa šest bodova više on najbližeg pratioca Panioniosa.

ELITE NEON KUP: Najbolje mlade ekipe na turniru u Beogradu

Inače sinovi gospodina Lemonasa, Nikos i Tanasis su prošlog septembra u saradnji sa gospodinom Ivanom Ivovićem u Beogradu, na Adi Ciganliji, organizovali veliki fudbaski turnir pod nazivom „Elite Neon Kup„, koji će se od 2. septembra ove godine održati po drugi put. Turnir okuplja tri starosne grupe mališana i to do 12, 14 i 16 godina a očekuje se da u budućnosti preraste u tradiciju.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter