0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN POKLON NAVIJAČIMA PRED SPARTAK: Crveno-beli časte!

Objavljeno: 21.03.17 u 20:25

Crvena zvezda u subotu, 25. marta igra prijateljski meč protiv Spartaka iz Moskve, a tim povodom su čelnici tima sa Marakane odlučili da časte one koji su najverniji klubu.

„Utakmica između Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve koja će biti na programu u subotu, 25. marta, prva je koja će biti odigrana u Srbiji, između ova dva rivala.

Dnevne karte se uveliko nalaze u prodaji koja ide vrlo dobro, a sezonske karte važiće za ovaj susret.

Klub je rešio da nagradi „sezonce“ i oduži im se za vernost koju pokazuju. Svi vlasnici sezonskih karata sa sobom će moći da povedu još jednu osobu koja će takođe besplatno moći da uđe na stadion. Neće biti potrebe da se uzimaju dodatne karte već će praktično sezonska karta važiti kao dve. To praktično znači da će na jednu sezonsku kartu, dve osobe moći da uđu na najveći srpski stadion. Ovo pravilo NE VAŽIi za VIP Galeriju i VIP1 i VIP2.

Inače blagajne od sutra rade svaki dan od 11 do 18 časova, a karte se mogu kupiti i preko interneta na sajtu iticket.rs.

Ne propustite subotnji spektakl!“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter