0
Evropske lige

SMEŠI LI NAM SE NOVA ‘IZDAJA’: Sećamo se svi kako je Figo prošao… (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.17 u 19:45

Luis Figo je fudbaler koji je verovatno najteže na svojoj koži osetio bes navijača, kada je iz Barselone 2000. godine pojačao Real iz Madrida. Leto 2017. godine moglo bi da nam donese još jedan transfer podjednake težine i zvučnosti.

Već nekoliko meseci traje dilema oko toga gde će Antoan Grizman igrati naredne sezone. Mediji u Engleskoj i Španiji su javljali da je posao sa Mančester Junajtedom blizu zaključivanja, ali su te priče utihnule i čini se da od odlaska na „Teatar snova“ neće biti ništa, bar u ovom prelaznom roku.

Potom je saopšteno da će Grizman najverovatnije ostati u Atletiku, ali nakon njegove današnje izjave, čini se da je odlazak iz Madrida pitanje dana, jer je teško poverovati da bi ovakvu izjavu dao da želi da ostane u Atletiku.

On je, naime, u izjavi datoj španskim medijima, otkrio da bi „rado obukao dres Barselone ili Reala iz Madrida“:

– Barselona ili Real? Zašto da ne? Tako bih ostvario san. Isto mislim i za Bajern i par timova iz Engleske, ali trenutno ne vidim sebe van Španije. Volim tamošnju klimu, rekao je Francuz za „L’Ekip“.

Moguće da je samo bio iskren, ali nema sumnje da će navijači Atletika ovu izjavu dočekati na nož, pogotovo ako se uzme u obzir to da su „Jorgandžije“ u poslednje vreme u samom vrhu evropskog fudbala, i da se bore za titulu šampiona ne samo Španije, već i Evrope (dva finala Lige šampiona u poslednje tri godine).

Grizmanu je ovo treća sezona u dresu Atletika, za to vreme je postao jedan od najboljih fudbalera sveta. Ostaje nam da sačekamo reakcije navijača crveno-belih iz Madrida, ali je definitivno da bi Grizmanov prelazak u ekipu Reala ili Barselone odjeknuo podjednako jako kao prelazak Luisa Figa iz Barselone u Real.

 

(Youtube/Teo CRi)

A podsetite se kako je izgledalo kada je Figo prvi put sa Realom gostovao u Kataloniji:

(Youtube/luis figo 10)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter