0
Fudbal

GUDELJ: Zbog Srbije i preko celog sveta

Objavljeno: 21.03.17 u 23:41

Nemanja Gudelj je ponovo u reprezentaciji. Fudbaler, koji od ove godine igra u Kini, prešao je maltene pola sveta kako bi se stavio na raspolaganje Slavoljubu Muslinu.

U izjavi datoj za Alo, otkrio je da je i to malo, u odnosu na ono što je spreman da učini za reprezentaciju:

Zbog Srbije bih prešao čitavu planetu! Iako postoji razlika u vremenu, koja se posebno oseti po povratku u Kinu, presrećan sam što imam priliku da budem u selekciji sa našim najboljim igračima. Očekuje nas teška utakmica protiv Gruzije, jer su pokazali kvalitet protiv jačih timova. Ipak, verujem da ćemo da pobedimo i da ćemo da iskoristimo duel Irske i Velsa, pa da izbijemo na prvo mesto grupe D. To je pozicija koju ova selekcija zaslužuje i mislim da smo na dobrom putu da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, rekao je Gudelj.

On nastupa za ekipu Tijanđin Teda, a prokomentarisao je i razlog iz kog je napustio Ajaks:

– Nisam se rastao sa Ajaksom na način na koji sam želeo. Kriv sam za takvu situaciju, ali je klub daleko više. Posle svega, Ajaksu i dalje želim sve najbolje, da osvoji šampionat Holandije, ali i Ligu Evrope, gde su dogurali do četvrtfinala. Trener Peter Boš jednostavno nije bio pošten prema meni i zbog toga sam na kraju i otišao. Za mene je to završena priča, okrenuo sam se lepšim stvarima, zaključio je bivši fudbaler „kopljanika“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter