0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ORLOVI OPREZNI PRED GRUZIJU: Ulogu favorita moramo opravdati na terenu!

Objavljeno: 20.03.17 u 16:25

Fudbalski reprezentativci Srbije, Branislav Ivanović i Nemanja Matić upozoravaju da su utakmice u kojima im javnost unapred upiše tri boda obično i najteže.

Kapiten „orlova“, Branislav Ivanović, ističe da njegov tim mora najozbiljnije da shvati predstojeće gostovanje u Gruziji i na terenu potvrdi ulogu favorita.

-Ne volim da pričam da smo favoriti u bilo kojoj utakmici. Ako smo favoriti to treba da pokažemo na terenu. Čeka nas utakmica koja može da nam donese mnogo i sa tim treba da se vodimo kada je budemo započeli. Moramo da uradimo sve da pobedimo Gruziju, jer želimo tri boda. Znamo da u fudbalu ne postoje laki protivnici, ali jedino što će iz te utakmice biti važno to su bodovi. Moramo dobro da se pripremimo i uđemo motivisani u utakmicu. Oni su dobra ekipa, poznajem dosta njihovih igrača i mentalitet i znam da će biti teško-, rekao je Ivanović novinarima u Pazovi i istakao da je atmosfera među reprezentativcima na visokom nivou.

Sličnog mišljenja bio je i njegov doskorašnji klupski drug, Nemanja Matić, koji isiče da mu je nedostajalo igranje za nacionalni tim.

-Reprezentacija mi uvek nedostaje kada je ovako velika pauza, jedva čekam da krenemo da treniramo. Očekuje nas teška utakmica. Ispratili smo ih protiv Velsa, gde su odigrali jako dobro, čak mislim da su ih i nadigrali, ali ukoliko budemo na našem nivou i iskorisitmo kvalitete koje imamo možemo da se nadamo dobrom rezultatom. Najteže su ove utakmice za koje se misli da su gotove, ali one nisu gotove. Poznajem dobro njihovu reprezentaciju. Veoma nezgodna ekipa, pogotovo na svom terenu. Pokušaće da pokažu da su bolji. Nećemo dozvoliti da nas iznenade.- rekao je Matić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter