0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Ponovo goleada na Brdu, pobeda Crvene zvezde posle ‘drame’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.17 u 16:51

U derbiju 27. kola Superlige Srbije Crvena zvezda je kao gost savladala Čukarički 4:3 (2:1) i tako ostala na šest bodova više od Partizana, a ‘brđane’ možda ostavila bez plej-ofa.

Neke podzemne vode postoje na Banovom Brdu kada igraju Čukarički i Crvena zvezda. Prošle godine bilo devet golova i pobeda crveno-belih 7:2, a sada dva manje i trijumf šampiona Srbije 4:3 u pravoj drami u kojoj je i tim sa Brda mogao do trijumfa. Ali, idemo redom…

Crvena zvezda je sjajno otvorila utakmicu. Zapretila je već u 4. minutu, ali je posle dodavanja Milića, Boaći bio neprecizan. Ipak, u 7. minutu već je bilo 1:0 za Crvenu zvezdu. Kanga je sjajno uposlio Boaćija, a igrač iz Gane je u situaciji jedan na jedan matirao Petrića. U 15. minutu već je bilo 2:0. Kanga je uposlio Donalda, njega je sapleo u kaznenom prostoru Lagator, a Mažić je pokazao na penal. Siguran izvođač bio je Luković.

Čukarički je u 34. minutu tražio penal posle duela Kajevića i Frimponga, ali je Mažić ocenio da tu kontakta nije bilo, a čini se i da nije na usporenom snimku koji smo videli. ‘Brđani’ su zapretili u 38. minutu kada je Bojić šutirao preko gola. To kao da je bio nagoveštaj golu Čukaričkog. Igrao se 44. minut kada je Anđelković oborio Bojića, a Mažić sada pokazao na penal. Sigruan je bio bivši fudbaler Crvene zvezde Ožegović – 1:2.

Drugo poluvreme je počelo šokantno za crveno-bele. Ožegović je uposlio Zorića koji je bio na ivici ofsajda, vezista Čukaričkog je izašao sam na Manojlovića koji je sjajno intervenisao, ipak ponovo se lopta odbila do Zorića ovaj je ubacio na peterac, a Kajević izjednačio na 2:2. U 52. minutu Zvezda je imala novu šansu, ali je Kangin pokušaj završio u rukama Petrića. Samo dva minuta kasnije gost je poveo sa 3:2. Dupli pas su odigrali Milić i Petković, bek Zvezde je loptu po zemlji uputio paralelno sa gol linijom, a Boaći je poslao u gol.

Čukarički se tu nije predavao i posle sjajnog centaršuta Jovanovića, na loptu je naleteo bivši napadač crveno-belih Jevtić i ‘žabicom’ je savldao Manojlovića za 3:3. Nedugo zatim je Jevtić imao još jednu kolosalnu šansu, ali se obrukao. Od tog trenutka je Crvena zvezda krenula na sve ili ništa, a trener Božović je na teren poslao još jednog napadača Vujakliju.

U 80.minutu nova šansa za Crvenu zvezdu. Sa distance je pokušao Donald, ali Holanđanin nije bio precizan. Ipak, tri minuta kasnije Crvena zvezda je povela sa 4:3. Rezervista Ristić je centrirao, Boaći se zagradio, uposlio Anđelkovića, a ovaj loptu sa pet metara zakucao u gol. Posle toga Čuka je krenula na sve ili ništa, Zvezda se branila i odbranila.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA 3:4 (0:2)

Strelci
Ožegović 44 penal, Kajević 47, Jevtić 67 – Baoći 7, 54, Luković 15. penal, Anđelković 83

Stadion na Banovom Brdu.
Sudija: Milorad Mažić

ČUKARIČKI: Petrić – P. Jovanović, Lagator, Mašović, Bogosavac – Docić (od 33. Docić) – Bojić, Zorić (od 63. Jovanović), Kajević, Obradović (od 52. Jevtić) – Ožegović.
CRVENA ZVEZDA: Manojlović – Petković, Frimpong, Al. Luković, Anđelković – Le Talek, Donald – Milić (od 61. Srnić), Kanga (od 79. Vujaklija), Plavšić (od 78 Ristić) – Boaći. [/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter