0
Fudbal

USPEŠAN START: Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije pobedom počela kvalifikacije!

Objavljeno: 17.03.17 u 17:48

Orlići su u prvoj utakmici kvalifikacionog turnira za EP, koji se odigrava u Škotskoj, posle velikog preokreta savladala odgovarajuću selekciju Švajcarske rezultatom 2:1 (0:1)

Izabranici Perice Ognjenovića do pobede su stigli u samom finišu utakmice, tačnije u poslednjih pet minuta, pogocima Stuparovića i Pavlovića i tako se značajno približili plasmanu na šampionat „Starog kontinenta“.

Prethodno su Švajcarci poveli u 11. minutu utakmice, preko Gonzalesa, a tu prednost su sigurno održavali do pred sam kraj meča kada su ih „orlići“ šokirali.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Sastav Srbije na ovom meču:

Gordić, Popović, Šehović, Ilić, Pavlović, Janković, Gavrić, Stuparević (od 80+4 Zvekanov), Đerlek (od 71. Babić), Nešković (od 41. Vidosavljević), Kostić.

[/stextbox]

Naredni meč na ovom turniru reprezentaciju Srbije očekuje u nedelju, 19. marta od 16h a rival će im biti domaćin Škotska, a tri dana kasnije očekuje ih i dvoboj sa Crnom Gorom (18h).

Plasman na Evropsko prvenstvo obezbediće dve prvoplasirane ekipa iz grupe.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter