0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ DOČEKUJE BIVŠI KLUB: Sve osim poraza za nas je pozitivan rezultat protiv Zvezde

Objavljeno: 17.03.17 u 17:26

Fudbaleri Čukaričkog ugostiće u nedelju Crvenu zvezdu a trener „brđana“, Nenad Lalatović, nadase da njegova ekipa može da iskoristi oscilacije u igri šampiona.

Šes stručnog štaba Čukaričkog smatra da njegov tim mora svoje greške da svede na minimum, ukolimo misli da napravi pozitivan rezultat protiv crveno-belih, a pod time podrazumeva sve osim poraza.

-Mi smo u donjem delu tabele, Zvezda je prva. U poslednje vreme igraju promenjivo, ali opet pokazuju kvalitet. U Novom Sadu su to najbolje pokazali kada su od 2:0 preokrenuli do 3:2, imaju individualni, ali i kolektivni kvalitet, imaju igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Mi moramo greške da svedemo na minimum kako bismo napravili pozitivan rezultat, a pozitivan rezultat za nas je sve osim poraza.- rekao je Lalatović.

On takoše ističe da protiv ekipe kao što je Crvena zvezda nikad ne može da se računa na bodove i da bi u slučaju pobede njegovi igrači postali pravi junaci.

-Ako izgubite od Zvezde to su manje više svi očekivali, ali ako pobedite vi ste junaci.- prokomentarisao je Lalatović i najavio da bi zbog problema sa povredama meč sa Zvezdom mogli da propuste bivši fudbaleri Partizana, Miroslav Bogosavac i Nemanja Radonjić.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter