0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

STOJADINOVIĆ ZA HRVATSKE MEDIJE: Možda i Dejan Lovren pređe u Partizan…

Objavljeno: 16.03.17 u 12:31

Menadžer Marka Grujića prokomentarisao je priče koje su se poslednjih dna pojavile u medijima, da se zagrabački Dinamo interesuje za mladog vezistu Liverpula.

Zoran Stojadinović se oglasio povodom izjave Zdravka Mamića da je bacio oko na mladog srpskog reprezentativca, navodeći za hrvartske „Sportske novosti“ da je blago rečeno iznenađen takvim priča prvog čoveka Dinama, nazvavši ih neozbiljnim.

-Iznenađen sam takvom njegovom izjavom, ne znam odakle Zdravku uopšte ideja da spomene Grujićev dolazak u Dinamo. Mogao je tako da spomene i Mesija, pa bi se o tome sad isto pričalo i pisalo. To je jednostavno uzaludno trošenje reči.- rekao je Stojadinović a zatim i otkrio status koji Marko Grujić ima u Liverpulu.

On navodi da je tim sa „Enfilda“ tokom zimskog prelaznog roka odbio mnogo ozbiljnije klubove nego što je Dinamo i da „redsi“ jednostavno nemaju nameru da bivšeg fudbalera Zvezde puštaju bilo gde.

-Prvo i osnovno, Liverpul ne pušta Grujića nigde, ni u jače lige i klubove, pa ni u Dinamo. Zimus sam imao razgovor s ljudima u klubu, pričali smo o Grujićevoj budućnosti, pitao sam ih hoće li ga poslati negde na pozajmicu ako ga već ne vide na ‘Enfildu’. Doneo sam i dve konkretne ponude za šestomesečnu pozajmicu, od Betisa i HSV-a, ali nisu želeli ni da čuju, jer Jirgen Klop u ovom trenutku ozbiljno računa na njega za iduću sezonu. Dakle, uopšte ne vidim razlog zbog čega bi on dolazio u Dinamo- izjavio je Stojadinović a zatim u šaljivom tonu dodao.

To vam je isto kao da ja sad kažem: „Lovren će na pozajmicu u Partizan“. Samo lupim nešto, i o tome svi pišu, a znamo da od toga ne može biti ništa- zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter