2
Fudbal

OD NEZNALICE DO GENIJA: Čini vam se da je Nikolić bar tri metra u ofsajdu, pogledajte malo bolje! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.17 u 13:34

Utakmicu američke MLS lige između Čikaga i Salt Lejk Sitija (2:0) obeležila je jedna naizgled sporna situacija, nakon koje su gosti najpre glavnog sudiju hteli da „rastrgnu“, pa su mu se kasnije izvinjavali.

Mnogo povika je bilo tokom meča na situaciju iz 11. minuta , kada je Srbin sa mađarksim pasošem, Nemanja Nikolić zatresao mrežu rivala nakon, reklo bi se, na prvi pogled više nego očiglednog ofsajda.

Ipak tako nije mislio i sudija Kevin Skot, koji je pustio da se akcija nastavi, odmahujući rukom na signalizaciju pomoćnog sudije koji je podigao zastavicu. Dok su svi signalizirali nedovoljenu poziciju Nikolić je loptu ubacio u gol a sudija na čuđenje svih pokazao na centar.

Na kraju ispostavilo se da je glavni arbitar utakmice bio potpuno u pravu, jer iako se Nikolić nalazio bar tri metra ispred svih ostalih igrača, njemu je pas stigao od protivničkog fudbalera a ne od njegovog saigrača. Nema šta, sjajan posao glavnog sudije u ovoj situaciji.

0
0

2 Komentara

  1. Grobari bi trazili sudijsku suspenziju od nekoliko meseci,optuzili bi Vucica i sve ostale bitne i nebitne faktore,da su primili ovakav gol.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter