2
Evropske lige

KRIV IM JE KOLAROV: Navijači Sitija osuli paljbu po srpskom reprezentativcu nakon poraza od Monaka! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.17 u 09:55

Fudbaleri Mančester Sitija eliminisani su u osmini finala Lige šampiona, uprkos pobedi od dva gola u prvoj utakmici (5:3).

Engleski predstavnik poražen je sinoć od Monaka rezultatom 3:1, što je značilo i kraj takmičenja za tim Pepa Gvardiole kojeg su mnogi navijači označili kao jednog od glavnih krivaca za ovaj krah.

Španskom stručnjaku najviše zameraju na njegovom eksperimentisanju na pojedinim pozicijama, a najviše sa Aleksandrom Kolarovim, kojeg je sa prirodne pozicije levog beka prebacio na mesto štopera. Mnogi upravo tu promenu vide kao najveći uzrok poraza.

Naime navijači smatraju da je naš reprezentativac direktni krivac za drugi i treći pogodak francuskog tima, a svoje nezadovoljstvo su izrazili putem društvenih mreži gde su osuli paljbu po Kolarovu. Evo nekih od njihovih tvitova.

 

 

0
0

2 Komentara

  1. Gledao sam utakmicu,mislim da mu je vreme da okaci kopacke o klin,na utakmici protiv Monaka nista nije prikazao od igre i jedan je od glavnih krivaca za ispadanje Sitija…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter