0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

NAVIJAČI SITIJA BESNI: Dok Monako postiže gol, Stouns umesto da čuva igrača reklamira ofsajd koji je samo on video (FOTO)

Objavljeno: 15.03.17 u 23:25

Monako je napravio senzaciju i posle poraza od 5:3 u prvoj utakmici savladao je Mančester siti 3:1 u revanšu i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona.

Vodili su ‘kneževi’ sa 2:0 posle 45 minuta, ali je Sane uspeo da vrati ‘građane’ u život i smanji na 2:1. Ipak, Bakajoko je posle udarca glavom povoisio na 3:1 i ispostaviće se odveo Monako među osam najboljih timova Evrope. Greh ispadanja pao je na pleća Džona Stounsa. Naime, mladi centarhalf umesto da markira igrača pri prekidu, nije ni pokušao da sačuva igrača Monaka nego je tražio ofsajd, iako je bio metar ispred svih ostalih igrača. Reprezentativca Engleske sada ‘razapinju na krst’, a biće vam i jasno kad pogledate sliku i glupost koju je napravio Stouns.

Stoun

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter