0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: ‘Kneževi’ izbacili Siti, Atletiko se odbranio (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.17 u 22:54

Poznati su svi učesnici četvrtfinala Lige šampiona, a večeras su plasman izborile ekipe Monaka i Mančester sitija.

Monako je vodio u Engleskoj, bio na korak do pobede, ali je na kraju Siti slavio 5:3. U revanšu spasa za četu Pepa Gvardiole nije bilo. ‘Kneževi’ su na svom terenu slavili sa 3:1 i zbog više datih golova u gostima plasirali se u četvrtfinale ‘elitnog’ takmičenja.

Monako je krenuo furiozno. Već u 7. minutu je Mbape imao šansu, ali je Kabaljero spasio Siti. Minut kasnije spasa nije bilo. Mbape je pogodio – 1:0. Do drugog gola domaće ekipe čekalo se 20 minuta. Fabinjo je uposlio Mendija, a ovaj povisio na 2:0.

U drugom poluvremenu Siti nije mogao da kalkuliše. Krenula je četa Pepa Gvardiole na sve ili ništa. Dve šanse u periodu od 62. do 65. minuta imao je Aguero, ali je oba puta kao pobednik izašao golman Monaka Subašić. Inicijativa se gostima isplatila u 71. minutu. Sane je smanjio na 2:1 i Englezi su se tada našli na putu ka četvrtfinalu. Ipak, u 77. minutu posle centaršuta Lemara, Bakajoko je glavom zatresao mrežu za 3:1 i plasman Monaka među osam najboljih timova Evrope.


All Goals & Highlights HD – Monaco 3-1… by Bundes-Liga

U revanš meču odigranom između Atletiko Madrida i Bajera iz Leverkuzena nije bilo golova 0:0, a dalje su prošli Španci zbog pobede u gostima 4:2.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Učesnici četvrtfinala Lige šampiona:

Real Madrid
Barselona
Atletiko Madrid
Bajern Minhen
Borusija Dortmund
Lester siti
Juventus
Monako

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter