0
Evropske lige

MODRIĆEV JUBILEJ: Nadam se da ću odigrati još ovoliko

Objavljeno: 14.03.17 u 14:30

Luka Modrić je odigrao svoj 200. meć za Real iz Madrida protiv Betisa, a pobeda od 2:1 mogla bi da bude odlučujuća za šampiona, pošto je Barselona poražena od Deportiva 2:1.

Hrvatski internacionalac je rekao da sad tek slede pravi izazovi:

– Biće teško, jer će sad svi da zapnu za bodove. Svima su potrebni, tako da je do kraja sve poput finala. Tako beše i u la Korunji, a i nama protiv Betisa.

Meč je obeležila sudijska greška, kada je glavni arbitar propustio da isključi Kejlora Navasa, nakon starta nad Darkom Brašancem u 22. minutu:

– Ne komentarišem suđenje, nisam nikada. Svako ima mišljenje, ali sudije moraju da budu nezavisne i nema smisla stalno ih kritikovati, nema kraja. Svako može da pogreši, ali nema namere, rekao je Modrić, koji je potom dodao:

– Prvi smo, to je najvažnije. Nastavljamo svojim putem, nadam se ka tituli.

Za kraj je prokomentarisao i svoj 200. meč za Madriđane:

– Nadam se da ću odigrati još toliko! Uz puno trofeja i radost navijača. Ponosan sam i srećan jer sam ovde, zaključio je hrvaski reprezentativac.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter