33
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODREĐENE KAZNE ZA GREŠKE: Evo koliko je arbitre koštao veliki previd iz „večitog derbija“!

Objavljeno: 13.03.17 u 09:35

Sudijska komisija donela je odluku da Majo Vujović nije kriv za greške iz derbija, te neće snositi nikakve posledice za greške sa istog. Dvojci pomoćnika „hlađenje“ i kazna od 10 000 dinara.

Kako pišu „Večernje novosti“ glavni arbitar 153. „večitog derbija“ Majo Vujović oslobođen je odgovornosti za greške sa tog meča dok će tek neznatnu kaznu platiti njegovi pomoćnici Srđan Obradović i Svetozar Živin. Njih dvojica će uz novčanu kaznu od 10 000 dinara morati i da odrade suspenziju od nekoliko mečeva.

Tročlana Sudijska komisija FSS, koju čine Đorđe Žutić, Mirko Simić i Milan Karadžić je na osnovu pregledanih snimaka odlučila da glavni sudija nije kriv za greške iz derbija, pa je zato već sudio meč 26. kola Super lige između Rada i Spartaka.

Takođe „Novosti“ otkrivaju da će petorica sudija duela između Crvene zvezde i Partizana na konto ovom meča iz kase FSS inkasirati ukupno 101 000 dinara. Od toga glavni delilac pravde Majo Vujović 27 000, pomoćnici Svetozar Živin i Milan Šutulović po 22 000, sudije iza golova Srđan Obradović (koji je prevideo gol aut, kod vođstva Zvezde) i Lazar Lukić po 10 000, a isto sumu zaradiće i četvrti sudija Srđan Milutinović.

To znači da će dvojca vinovnika za veliku grešku, koja je direktno uticala na rezultat večitog derbija, praktično samo ostati bez svojih dnevnica uz par utakmica pauze, dok su ostale sudije lepo zaradile za 90 minuta na terenu. Moramo reći mala cena za ovako veliki propust.

Izvor:Youtube/TheMaless

0
0

33 Komentara

  1. Je da se izabere za odavno unisten derbi a po vecini najveci svetski gradski derbi, unapred 100 pripadnika mup a i da se odmah upise rezultat

    I konjanici turski da se raduju odmah da ne cekaju

    Da se narod ne smara po kladionicama itd

    0
    0
    Odgovori
    • Ma jok,trebalo bi pre derbija da se dosude dva penala za franjevce,da ne kukaju vise a da sudije budu,ona budala sto sebe naziva novinarom,Pantic,a pomocnici Iglica Ilijev i Marko Nikolic,dok bi iza gola stajali GdK i penzioner i tada bi vam sve bilo potaman,mada bi i tad nekog optuzili,jedan od njih bi bio trojanac,koga je ubacio Vucic a mozda mu je i Kokeza neki kucni pajtos.Za vas je svaka Zvezdina utakmica namestena,kad je pobedi a jedino ako joj neko skine neki bod,to je regularno.Po vasim bolesnim glavama ispada da je Zvezda zalutala u ovu ligu i treba da igra nekoliko liga ispod a sve je neregularno kad vas mali klub nije prvi jer mu je to mesto,verovatno rezervisano od Toletove vladavine i niko ne bi smeo da mu uzme nijedan bod.Neverovatno je koliki ste bolesnici.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ko je gledajci utakmicu primetio da je lopta izasla dok nije video snimak ? To je bio trenutak koji je trebao da vidi glavni sudija jer je bio na 7-8 metara dok su pomocnici bili dalje ali ni njih to ne opravdava . Po meni penal nad Plavsicem i sa druge strane nad Djurdjevicem se svira. Tako da Majo sedi 1

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezda je toliko favorizovana od strane FSS i drzave da je vec postalo smesno. Kazna za pojas u saobracaju 5000 Din. Kazna za ONAKAV „propust“ 10000 Din. A glavnom sudiji pohvala. Kako vas nije sramota?

    0
    0
    Odgovori
  4. Teodore, bas si pogodio, sve si tacno napisao i nabrojao uzasnu statistiku koja se proteze kroz celi sampionat.Ja se stvarno pitam ko zaista moze da stane iza ovakvog sampionata,to sta ciganski fss radi prevrsilo je svaku meru pa i meru elementarne pristojnosti. Sad je potpuno jasno i zasto su zamenili sudiju pred mec, jasno je da su bili u panici pred Derbi jer su videli da ce tesko sa jakim Partizanom izvuci i bod, sto im je bio cilj. Kad nije moglo drugacije, moralo je kako se desilo!
    A ti Realni, ne spinuj, ne pravi se budala. Ja nisam jedini koji sa punim pravom zigosu pojave u nasem fudbalu. Jasno je kao dan da se titula mora doneti na Portu na seciju Sultanu Vuckovicu! Morali su ici i dotle da u poluvremenu izdaju cek Vojvodini da bi namerno drugo poluvreme odigrala na mizeris i izgubila! Mislite da ovo nije istina? Uzmite snimak utakmice pa pogledajte! U ostalom, Vojvodina je svesna da su joj sanse da osvoji prvenstvo bile nikakve,bez obzira sto su pred mec izgledale gotovo izgledne,bila je to varka, mada je ona odigrala do sada dosta pristojno. Treba imati u vidu da je jaz izmedju prva tri kluba i ostatka i dalje ogroman i da u PLejofu ne bi imali nikakvih sansi. Zato, uzmi aga sto ti Sultan nudi, i zasto ne!! Pogotovo kad se zna u kakvim je finansijskim g…. Vojvodina Eto, to se desilo, i naravno, nece to nikad biti otkriveno,ali ostaje zabelezenTerzin ulaz u svlacionicu na Obilicu. Dakle, model je poznat, uspeva i to je iskoristeno,pokusaj na Obilicu nije sankcionisan i put ka paklu je iscrtan!Jedino ,samo uz mere diskrecije kao na Porti Stambolskoj!
    A sto ti nazvani ,samonazvani Realni, kao i svi vi ganciji godinama spocitavate Partizanu sest uzastopnih titula i Toleta, da ti kazem da je to tolika nebuloza da samo ljudima losih namera to moze pasti na pamet. A evo ti i kontra pitanje,pametni: Da li je Partizan slucajno u tom periodu igrao grupnu fazu Lige sampiona,dva puta i cetiri-pet puta LE?Pa,pavijancicu, Partizana nije u Bgd nije mogao da pobdi ni Porto, ni Tapijev Marsej, ni Galaktikosi iz Madrida. A ti i tvoja bratija ispodmostovska trabunjate kako su otete titule. Jeste li to mogli da pored izvanredne ekipe komsija da ista osvojite,ista??? A vi sada u vreme vaSih otimacina, ali stvarnih, ne izmisljenih, niste u stanju uci u trece kolo kvalifikacija! Igrate sa LaValetom prvo kolo. Igra koju ste pokazali tacno odslikava nivo gde ste. Slepci veruju sto imTerza kaze,a Terza ko Baron Minhauzen. Ta njegova laza i paralaza sluzi ne da vas uvere, lakoverni vec veruju u ono sto ce im se reci, vec da time napravi alibi za planirane „poduhvate“ !!Verujete mu da ima „mnogo“ bolji tim,najbolji….Verujete mu u njegovo postenje…. Da li je bio na poluvremenu u lozama na Karadjordju? Nije,to znamo ,provereno!
    Zato, budi makar za trenutak fer pa ,hajde da kazem da ne moras priznati, ali barem precuti i uzivaj u farsi, i neka ti bude. Ali ne izmisljaj i ne pravi paralele gde ih nema.
    Ipak, na samom kraju da ti kazem… Nije jos gotovo, sanse su nam male, jer ste ocigledno spremni na sve,a ne zbog nekog vaseg kvaliteta. Naredni Derbi ce biti bitka kod Galipolja. Tad su Turci pobedili ali vreme je da fudbalska Evropa u srpskom malom izdanju porazi tursku konjicu , makar zbog istorijske istine i pravde. Ne zaboravi Turci su gubili bitke i sa sultanima u predvodnici. Ceracemo se jos!

    0
    0
    Odgovori
  5. HAJDE NADJI SNIMKE UNAZAD 6 SEZONA GDE SU PARTIZANU PRIZNATI GOLOVI IZ OFSAJDA I NE POSTOJECI PENALI I U TIH 6 SEZONA GDE JE PARTIZAN BIO PRVAK UVEK U SEZONI ZA ZVEZDU SVIRANO BAR 5 PENALA VISE U ODNOSU NA PARTIZAN

    0
    0
    Odgovori
    • Trebalo bi mi mnogo vremena i hiljade napisanih redova u komentaru,koliko ih ima.Samo mi u prvoj sekundi pada na pamet prosle sezone penal u kupu protiv Radnickog od strane Mazica,kad se citaa Srbija smejala,zahvaljujuci kome ste usli u finale i kasnije ga osvojili ili dva smesna i nepostojeca penala na JNA protiv Cuke i jos iskljucenje za Cukinog igraca ali posto ima Boga,tu ste tekmu izgubili a nepostojeci penali promaseni a bilo je takvih situacija na hiljade,da ne pominjem vase filijale poput Zete,Hajduka iz Kule,Smedereva,Bsk,iz Boce,Bask,Borac Cacak,Bezanije,Ofk,itd.koji su srecom brzo ispadali iz lige pa ih sada nema toliko puno kao sto je nekad bilo kad ste startovali sa po 42 boda prednosti…

      0
      0
      Odgovori
  6. Nevervatna zamena teza!Vi od skandala pravite cirkuz,bre. Valjda je mnogo bitnije koliko je Partizana kostala ova greska sudija?! Ali, neee, vi o tome ne zelite,ne smete da pisete, pisete o bizarnostima vezanim za taj skandal. Pisete koliko su sudije dobile, pa kao nagradjeni su za gresku! Joj, joj…!Da li vi znate da je ovakvim namernim greskama Partizanu u sampionatu ponisteno ili nepriznato sedam golova do sada, da mu je svirano devet ofsajda koji ama bas uopste niko na svetu video nije a kamo li na stadionu!!!? O tome teba pisati! Pisite da li ce Partizan izgubiti zasluzenu titulu sa ovakvim stanjem stvari?! Ali, pisite i o tome da je Zvezdi svirano mnogo toga sto nije zasluzila i prosti zbir gresaka sudija u njenu korist, namernih inscenacija kao sto je priznati neregularni golovi isl. pribrojano najmanje sedam bodova! E, o tome pisite ,svi vi, dragi mapetovci!
    Citam danas i ne verujem. U rubrici jednog portala za kosarku izracunali su da je KKP izgubio pet od sest meceva sa klubovima plasiranim u plejofs! Maliciozno ili ne, ali pokazuje kako se zna analizirati, ali protiv Partizana. Kopa se i iskopava svakakva vrsta ekskluziviteta samo da bi se naskodilo klubu,u svim sportovima. Posebna prica su transferi. Sve se cini, posebno tzv insajderskim, a u sustini laznim, informacijama, o cenama igrca Partizana,em koliko vredi, koliko bi Partizan prihvatio, a sve sa umanjenim iznosima, namerniim smanjivanjem cena da bi se klubu nanela greska. Ni Partizan ne ume da se brani od toga, posteno govoreci, da tuzi takve delikventne nepristojne novine i portale , drugacije bi se prica pricala. Ne treba voditi rat protiv medija, naravno, ali je DAra prevrsila meru. Zaista, treba ozbiljno razmisliti o oduzimanju akreditacija nekim portalima i medijima, i utuzivanju lagatora!
    S postovanjem, Vas Teodor!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj gluposti nego vrati film i osveži memoriju na koji način ste ukrali 6 titula za redom,kolko penala i to nepostojećih je svirano u vašu korist a koliko nisu za protivnike,koliko ste utakmica namestili a o ofsajdima u vašu korist i da ne pričamo.Na derbiju su oba gola bila neregularna i oba tima su oštećena a ne znam koju titulu pominjete kad ste od prvog kola miljama daleko od nje i na kraju će pripasti najkvalitetnijem timu,koji je od početka na čelu tabele.

      0
      0
      Odgovori
      • Tvoja memorija je u autu(koji doktor ne vidi).Partizan ubedljivo ,već posle polusezone osvajao te „ukradene „titule,bio u derbijima potkradan,tučen,na minus 2-3 oC mu zabranjivan ulazak u svlačionicu na poluvremenu se igrači smrzavali.Tada su se vaša rukovodstva bahatila i prodavala sve što iole vredi i napravili dug od 60 mil.eura.Proveri gde ste igrali 22.04 1945. ,pa ako ste pobedili tražite i titulu prvaka Albanije.

        0
        0
        Odgovori
    • Teodore, opet siris mrznju i to pakujes kao neku veliku mudrost…opasni ljudi te vode, ta kuhinja samo zlo stvara, Tegi, Dule, Radule…to ni majka ne moze da voli, bezi od toga ako Boga znas!

      0
      0
      Odgovori
  7. Dozvoljeno je malo kraduckanje ali ova veliki kradja kojoj se ceo svet smeje,svi svetski mediji izvestavali o kradji veka posle Montevidea,a glavni sudija nagradjen i pomocnici.Izgleda da se u ovoj zemlji samo lopovluk isplati.

    0
    0
    Odgovori
    • Pogresili su na obostranu stetu,priznali dva neregularna gola,jedan sto je lopta izasla van terena a drugi jer je postignut rukom,tako da niko nije bio ostecen,po toj logici i nema prava da se buni

      0
      0
      Odgovori
  8. Nisu smeli da ih kaznjavaju sve skupa i to najveceg krivca,skoro najmanje.Sudija iza gola i onaj pomocni na toj strani su jedini krivci i morali bi biti suspendovani na veci broj utakmica.Njih dvojica su bili u najboljoj poziciji,pogotovo onaj iza gola a nisu videli dva neregularna gola.Citava lopta je napustila teren a oni nisu signalizirali glavnom sudiji,koji nije mogao da vidi najbolje,kod prvog gola i plus ocigledan gol postignut rukom,kod drugog gola.Ne razumem zasto su krivi drugi pomocni sudija ili onaj iza drugog gola,kao i onaj koji pokazuje izmene i nadoknadu vremena…glavni bi imao mozda deo krivice ali ne previse jer nije mogao da vidi jasno situacije.

    0
    0
    Odgovori
  9. Radnik u Srbiji ne moze da zaradi 27000 za mesec dana a sudije zarade za dva sata…plus ruckovi pijanke KOVERTI…..

    0
    0
    Odgovori
  10. а главниот судија што беше на одалеченост од најмногу 8-9 метри он невин … за греота , абе нели ви е срам … ова е пародија

    0
    0
    Odgovori
    • Prelaz je bio odmah u narednom kolu. Ko da ceka…
      Izasao ‘drugi’ tim Vojvodine u nastavku. Trujic zamalo da izgubi glavu zbog onog suta u okvir pred kraj utakmice.

      0
      0
      Odgovori
  11. Ovo im je nagrada.. da su dobili barem 6 meseci suspenziju, ali svi, njih 5, i kazne po 100.000 dinara, onda bi bilo pravedno….. znaci ovo je svima podsticaj da i dalje kradu u derbiju…. bruka

    0
    0
    Odgovori
    • Nisi kukao za suspenziju posle sramnog ponistenog gola u utakmici kada je Milijas preokrenuo sa 0:2 na 3:2?! Ninoslav Spasic i Bogdan Milisavljevic nisu snosili nikakve posledice, a zna se da su vase sudije bili tada! Samo kmecite

      0
      0
      Odgovori
      • Ne moze se sa sigurnoscu reci da li je bilo ili ne ofsajd,za razliku od gol-auta koji je video ceo svet. Obraz ti je kao djon.

        0
        0
        Odgovori
      • to je jedina greska na vasu stetu u derbijima i taj sudija vise nikada nije sudio , a malo ko od vas pamti da ste pokrali cuku pa usli u polufinale kupa,na nasu stetu u skoro svakom derbiju!!

        0
        0
        Odgovori
        • Taj sudija nije vise sudio u derbijima ali su mu clanovi uprave partizana nasli posao u EPS u Surdulici,da se obezbedi a kasnije ga vratili na listu superlige.Morali su da mu uzvrate za dobro odradjen posao kad je unistio Zvezdu,oduzevsi joj kup a kasnije i prvenstvo zbog te utakmice.
          Da ne pominjemo kako ste pokrali Vosu u finalu kupa,pa Radnicki prosle godine u polufinale kupa,zahvaljujuci grobaru Mazicu i da ne nabrajam sve vase lopovluke jer bi mi trebalo mnogo vremena i prostora,mora bih da pisem do sutra a mozda mi ne bi ni objavili komentar…pitanje je i za ovaj da li ce da ga objave iako nema niceg uvredljivog,samo gola istina.

          0
          0
        • posao u telekomu ali u Beogradu, kao i stan…i jos 2 lokala. i to sve od partizana ali ne samo za taj kup vec i za jos neke utakmice koje je „znalacki“ odradio…kad se sve zaboravilo onda je vracen ali bez posebnog zadatka…

          0
          0
        • Druze a sto se malo ne raspitas pre nego sto lupis neku glupost…kakav EPS kakve gluposti. Znam coveka licno…ispastao je debelo za tu „svoju“ gresku…koliko se secam i tada je pomocni mahao ofsajd

          0
          0
        • Koliko je meni poznato u Telekomu,NIS-u,Srbija gasu su direktori zvezdaši.Znači Zvezda ga je zaposlila i dala mu stan.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter