0
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

BOJIĆ: Bitno je pobediti, ne ko je strelac

Objavljeno: 13.03.17 u 15:24

Nije važno ko je strelac golova, važno je da smo uspeli da pobedimo, rekao je fudbaler Čukaričkog Petar Bojić dan nakon gostovanja Borcu iz Čačka.

– Ako nastavimo ovako da igramo i poklope nam se rezultati možemo da dođemo do mesta koje vodi u plej of, dodao je fudbaler Čukaričkog.

Čukarički je u 26. kolu Superlige Srbije pobedio Borac rezultatom 3:2 iako je na poluvremenu a ekipa gubila 2:1, a upravo je Bojić postigao dva gola u drugom delu meča.

– Naravno da je sjajan osećaj kad dva puta zatreseš mrežu. ao sam se na pravom mestu u pravo vreme. Nije važno ko je dao gol, najbitnije je da smo pobedeili. U prvih pet kola četiri pobede je odličan učinak. Trenutno smo na tri boda od osmog mesta koje vodi u plej of, dodao je on.

Bojić kaže i da je utakmica u Čačaku bila teška, kao i teren.

– Ušli smo loše, rano primili gol, izjednačili i pokušali da se vratimo u meč. Oni su opet poveli i na poluvreme smo otišli sa gubitkom. Nije lako preokrenuti rezultat, to je velika stvar. Ušli smo stvarno dobro u drugi deo utakmice i imali sreće kod gola i šuta da je pogodila u malu mrežu, pojašnjava vezni igrač koji nosi broj 24 na dresu.

Bojić je bio precizan u 62. i 78. minutu utakmice i slaže se da golovi imaju značaj za samopouzdanje igrača.

– U tri utakmice prolećnog dela smo u poluvremenu gubili pa na kraju pobedili što govori koliko smo spremni. Odličan učinak za sad, odradili smo sjajne pripreme i očekujemo da se i rezultati poklope.

Snažni vezni igrač je prošle godine u aprilu teško povređen odnosno pokidani su mu unutrašnji ligamenti kolena u utakmici protiv Partizana. Bojić je operisan, oporavljao se prvi deo sezone, klub mu je produžio ugovog do januara 2019. i u prolećnom delu, kako kaže, odigrao je svih pet utakmica bez ikakvih tegoba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter