2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Milioni odvode najboljeg napadača Partizana – Italijani cene golgetere! (FOTO)

Objavljeno: 12.03.17 u 21:13

Pored činjenice da nije uspeo u Palermu, možda se od leta ponovo okuša u Seriji A.
Golovi Uroša Đurđevića su dobra preporuka klubovima iz Evrope, a posle interesovanja Lokomotive iz Moskve, pojavila se nova opcija za leto.

Kako saznaje HotSport, predstavnici Bolonje su u proteklih sedam dana ispratili mečeve mladog napadaca: Zvezda, Metalac, Mladost Lučani, i predložili su rukovodstvu da krene u misiju kupovine reprezentativca Srbije.

Cena je svakako par miliona evra, što zavisi od interesovanja. Pored činjenice da nije imao veliku minutažu u Palermu, postoji ponovo opcija da se oproba u „kalču“.

Ako Đurđević nastavi golgeterski niz, svakako da će na kraju sezone moći da bira novu inostranu ligu. I načelan dogovor sa ljudima iz Humske je da dođe do rastanka, ako je ponuda po meri Partizana.

Jedno je sigurno – napadači su uvek u modi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Ima ugovor do 2019. Steta prodati ga, posebno sto moze mnogo vise da se uzme za njega. Decko je buducnost srpskog fudbala. A svakog dana ce vredeti sve vise.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter